Årets SBF-kongress

Nu har det gått lite drygt en vecka sedan årets upplaga av SBF-kongressen gick av stapeln. Som vanligt var det mycket trevligt att träffa både nya och gamla kunder, folk från SBF och andra leverantörer.

Årets nyheter

En fotoapp och en minnesbok med personligt omslag vår årets nyheter hos oss och båda två togs emot väldigt positivt! Mer information om dem kommer om ett par veckor.

Lotteri i montern

Vi hade i år ett lotteri i montern där strax över 120 personer deltog. Jätteroligt att så många var med! Förstapriset var ett resepresentkort värt 5000:- och det knep Bosse Eriksson på Evigheten. Andrapriset var ett presentkort på en smakupplevelse och tredjepriset var en flaska champagne. Bettan Böhm på Lenbergs tog andrapriset och Erica Jonsson på Karins begravningsbyrå gick hem med en flaska bubbel. Stort grattis till er och tack till alla som deltog!

Gött snack

Mässan är ett bra sätt för oss att träffa nya kunder men det är också ett ovärderligt tillfälle att prata med befintliga användare. Vi har haft många intressanta samtal och nu är vi fullmatade med idéer och inspiration!

Bosse på Evigheten vann förstapriset; ett resepresentkort!
Vi provbyggde montern på kontoret innan vi åkte iväg till Stockholm

En av årets nyheter skyltades tydligt i montern och vi hade en 65′ skärm för att visa systemet

Vår nya förmåga Timmy väntar spänt på att mässan skall börja