Premiär för nya hemsidan!

Fyrverkerier

Äntligen är vår nya hemsida på plats! Vi har jobbat med den ett tag för att få den att kännas rätt. Framför allt är mycket tid lagd på själva fotograferingen för att få riktigt bra bilder. Om du är nyfiken kan du läsa mer om och se bakom-scenen-bilder från fotograferingen i inlägget: Fotografering för nya hemsidan.

Förutom att hemsidan ska informera nya kunder om oss och vår tjänst, är tanken också att den kan vara en inspirationskälla till våra befintliga kunder. Här kommer vi efterhand fylla på med nya bilder på olika varianter av layouter för att inspirera. Vi kommer också med jämna mellanrum skriva inlägg med tips och trix som kan underlätta det dagliga arbetet med begravningens trycksaker.

Några av inläggen kräver en inloggning för att man ska kunna läsa dem. Det inlogget ska du som befintlig kund ha fått på mail. Kontakta oss om du inte fått det så löser vi det!

Har du önskemål på något du vill läsa mer om? Maila oss i så fall på info@minnestryck.se.

Vi är väldigt nöjda med hemsidan och vi hoppas att du som besökare tycker