OM OSS

Minnestryck föddes under 2012 och var från början en programvarubaserad lösning för att göra begravningens trycksaker. På SBF-kongressen i Göteborg 2013 lanserade vi den första versionen av vår webbaserade tjänst med statiska mallar. Efterfrågan på större möjligheter för användaren växte dock och efter ett års utveckling släppte vi vår nya version av Minnestryck våren/sommaren 2018, med ett uppfräschat gränssnitt och helt flexibla mallar.

Våra bakgrunder ligger i reklam- och tryckbranschen och tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom området. Vi vågar därför påstå att vi är riktigt bra på det vi gör och att vi kan hjälpa dig med allt som har med olika trycksaker och profilering att göra. Vi älskar att prata om papperskvalitéer eller bolla idéer inför en mässa!

I vårt eget moderna tryckeri har vi, förutom den senaste digitaltryckpressen från Konica Minolta, även en mängd olika efterbehandlingsmaskiner. Vi kan själva producera allt från programkort och minnesböcker till storformatsutskrifter, kataloger, block och exklusiva visitkort med guldfoliering.