Så här funkar det

Lika snyggt varje gång

Vi har gjort jobbet åt dig och skapat färdiga mallar. Teckensnitt och layout har vi tänkt på. Det enda du behöver göra är att välja tema och fylla mallen med innehåll. Och eftersom du jobbar med färdiga mallar innebär det att allt material alltid kommer se lika proffsigt ut. Vi har gjort mallar för fyra olika agendor, liggande och stående minnesbok samt ett tackkort. Det finns något som passar varje tillfälle med andra ord.

Skräddarsy materialet

Att “smaken är som baken” är ju helt sant. Alla gillar inte samma saker. Det har vi tänkt på när vi har tagit fram våra bildteman. Totalt har vi gjort sju olika teman. För ändå större möjlighet för dig att skräddarsy materialet till varje uppdrag, är alla bilder i temat utbytbara. “Vill ni inte ha en nejlika på sidan tre? Ingen fara, den byter vi ut mot en ros! Eller vill ni hellre ha duvor?” Vi har en stor bildbank som du kan botanisera i.

I några av mallarna finns dessutom möjlighet att lägga in egna bilder. Det kan vara en fin bild på den bortgångne eller kanske en stämningsfull bild på platsen för den sista vilan. Du bestämmer!